martes, 27 de mayo de 2014

L'Eglésia d'Anglaterra.


L'Església d'Anglaterra és l'església principal cristiana a Anglaterra. Es tracta de l'església establerta per la llei, de la qual el cap formal és el monarca anglès(actualment, Elisabet II). És l'església mare de la Comunió Anglicana.
L'Església d'Anglaterra es creu ser tant catòlica com reformada:
Catolica, es veu com una part de l'Església universal de Jesucrist en ininterrompuda continuïtat amb l'Església apostòlica primitiva. Això s'expressa en el seu èmfasi en els ensenyaments dels Pares de l'Església.
Reforma, ha estat modelada pels principis doctrinals de la Reforma protestant del segle XVI, en particular en els «Trenta-nou articles» i el Llibre d'oració comú.
L'Església d'Anglaterra va ser creada pel rei Enric VIII el 1534. Enric VIII estava casat amb Caterina d'Aragó, però li va demanar al papa l'anul·lació del matrimoni, va ser dit que hi va haver un error i que Enric i Caterina mai van ser casats. Hi havia volgut anul·lar el matrimoni perquè volia un hereu masculí al tron ​​i Caterina no podia produir un. Quan l'anul·lació va ser rebutjada, Enric VIII va utilitzar la seva posició com a rei per separar-se de l'Església Catòlica Romana, i establir l'Església d'Anglaterra, de vegades cridada l'Església Anglicana.
N'hi ha esglésies en aquests llocs:
Londres, Cambridge, Oxford. Westminster

No hay comentarios:

Publicar un comentario